Meer resultaten voor â

â
â 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Ã.:  onderkast: â is een letter van het Roemeense en Vietnameese alfabet. De  komt ook voor in het Kroatisch, Frans, Portugees, Servisch, Westerlauwers Fries, Welsh, Friulisch en Turks. De  is een A met een accent circonflexe.
Huuwelykszangen voor den heere Jacob Overzee, en jongkvrouwe Catharina â Meinsma Google Boeken.
Hoe typ je een Hoofdletter A met circumflex? Â.
Á Hoofdletter A met acute. Â Hoofdletter A met circumflex. Ã Hoofdletter A met tilde. Ä Hoofdletter A met umlaut. Å Hoofdletter A met ring erboven. Æ Hoofdletter AE. à Kleine letter a met grave. á Kleine letter a met acute. â Kleine letter a met circumflex.
Uitspraak van â: Hoe wordt â uitgesproken in het Frans, Vietnamees, Roemeens, Portugees, Franco-Provençaals.
Heb je een ander accent? Spreek â uit in het Franco-Provençaals. De uitspraak van â in het Franco-Provençaals delen.: Vertaling van â. â wacht op uitspraak in het.: Neem uitspraak op voor â â cy Weet jij hoe â wordt uitgesproken?
â WikiWoordenboek.
Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 mei 2017 om 0109. De tekst is beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen licentie. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
 Wikipedia.
 onderkast: â is een letter van het Roemeense en Vietnameese alfabet. De  komt ook voor in het Kroatisch, Frans, Portugees, Servisch, Westerlauwers Fries, Welsh, Friulisch en Turks. De  is een A met een accent circonflexe. 1 Gebruik in verschillende talen.
Epithalamium, nuptiis, nobilissimi, majorumque virtutibus clarissimi Google Boeken.
 WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. 1.1.1 Verwante begrippen. 1.2 Meer informatie. diakritische uitbreiding van de hoofdletter van de eerste letter van het Latijnse alfabet A met een accent circonflexe. Letters van het Latijnse alfabet. Kleine letters met diakritische uitbreidingen.:

Contacteer ons

goedkoop
kopen
rotterdam
zuid
antwerpen
tandarts
â
vervangen
horloge
hema
airport
goedkoopste
huur
sex